| LEI |
747800G0A5E0R3MJIG50
|
| Status registracije |
Retired
|
| Datum prve registracije | 07.12.2017
|
| Datum obnove zseLEI oznake | 05.11.2025
|
| Datum zadnjeg ažuriranja | 01.10.2025
|
| Naziv subjekta |
PPK karlovačka mesna industrija,dioničko društvo
|
| Identifikator subjekta u registru |
020006749
|
| Naziv sudskog registra |
Sudski registar
|
| Pravni oblik subjekta |
Dioničko društvo (LUMA)
|
| Pravna nadležnost |
Hrvatska
|
| Status subjekta | Inactive
|
| Vrsta subjekta |
General
|
| Vezani subjekt | -
|
| LEI vezanog subjekta | -
|
| Oznaka pravnog nasljednika |
["747800N0X2WZ9M5RWX15"]
|
| Naziv pravnog nasljednika |
["MESNA INDUSTRIJA BRAĆA PIVAC proizvodnja i prerada mesa, trgovina, usluge, turizam, ugostiteljstvo i turistička agencija d.o.o."]
|
| Potvrđeno kod |
Sudski registar (RA000156)
|
| Tip valjanosti |
potpuno potvrđeno kod registra
|
| Datum isteka subjekta | -
|
| Razlog isteka subjekta |
Prestanak postojanja
|
Adresa pravnog oblika |
|
| Adresa |
Selce 33
|
| Poštanski broj |
47000
|
| Grad |
Karlovac
|
| Država |
Croatia
|
Adresa sjedišta subjekta |
|
| Adresa |
Selce 33
|
| Poštanski broj |
47000
|
| Grad |
Karlovac
|
| Država |
Croatia
|
IS_DIRECTLY_CONSOLIDATED_BY |
|
| Pokreni izazov podataka | |
| RR | |
| LEI oznaka matice |
747800N0X2WZ9M5RWX15
|
| Vrsta veze |
IS_DIRECTLY_CONSOLIDATED_BY
|
| Razdoblje povezanosti između subjekta i matice |
01.12.2017 - 09.09.2025
|
| Računovodstveno razdoblje |
01.01.2023 - 31.12.2023
|
| Razdoblje objave dokumenata |
02.07.2024 -
|
| Tip valjanosti |
fully corroborated
|
| Zadnje ažuriranje zapisa |
1.10.2025. 7:29:51
|
IS_ULTIMATELY_CONSOLIDATED_BY |
|
| Pokreni izazov podataka | |
| RR | |
| LEI oznaka matice |
747800N0X2WZ9M5RWX15
|
| Vrsta veze |
IS_ULTIMATELY_CONSOLIDATED_BY
|
| Razdoblje povezanosti između subjekta i matice |
01.12.2017 - 09.09.2025
|
| Računovodstveno razdoblje |
01.01.2023 - 31.12.2023
|
| Razdoblje objave dokumenata |
02.07.2024 -
|
| Tip valjanosti |
fully corroborated
|
| Zadnje ažuriranje zapisa |
1.10.2025. 7:29:51
|